MTB 27,5"

Naše prodejna a servis

Naše prodejna a servis

PUNKBIKE STORE - CYKLOSERVISBRNO.CZ

Informace

Výrobci

Plášť MICHELIN WILD ENDURO FRONT GUM-X3D TS TLR KEVLAR 27,5X2.40 COMP.LINE

0000005627

Nové

MICHELIN WILD ENDURO FRONT, přední plášť nabízí dravý vzorek vhodný pro Enduro, ochranu proti proražení, 3 směsi pro lepší přilnavost a možnost použití jako bezdušový TL-Ready 

Více informací

Dostupnost na dotaz

1 899 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Tento plášť je ze závodní řady Wild se skládací patkou. Je to pevný, robusní plášť pro disciplínu enduro DH/All mountain. Je to plášť specifický pro použití na přední kolo. Je progresivní a univerzální. Tento plášť nabízí nejlepší přilnavost díky kombinaci 3 směsí. Díky špičkovým technologiím je to plášť pro všechny, co požadují výkonný, stabilní plášť s vysokou životností a ochranou proti defektu. Určen na tratě se sjezdovými úseky na měkkém a smíšeném terénu. To vše s možností bezdušového provedení.

VYŠŠÍ RYCHLOST
Díky vzorku běhounu, který je specificky navržený pro přední kolo. Design bloků poskytuje větší progresivitu jízdy, univerzálnost pro různé terény a maximální přilnavost pri brždění.

LEPŠÍ GRIP
Díky nové generaci gumové směsi GUM-X3D s nižší tuhostí je směrování gumy více pod kontrolou a plášť disponuje excelentní univerzálnosti pro různé terény v létě či zimě.

LEPŠÍ ODOLNOST
Díky odolnému a lehkému opletu Gravity Shield s hustotou vlákna 3x60 TPI a zesílení s velkou hustotou vlákna, který je specificky navržený pro Enduro.

Plášť byl spoluvyvíjený a ověřený nejlepšími jezdci ze světové Enduro série EWS. Vzorek běhounu je speciálně navržený pro lepší brzdní vlastnosti.

Hmotnost: 980 g
Tubeless ready

E-bike ready



ÚroveňCOMPETITION LINE
PatkaFOLDABLE BEAD
Barva stěnyBLACK
Barva vzorkuBLACK
TPI3X60
Minimální tlak (Bar)1.5
Maximální tlak (Bar)4
Doporučený typ dušeB4
Provedení pláštěTUBELESS READY
PlatformaWILD ENDURO
Průměr27,5''
PoužitíFRONT
Šířka2.40''
Hmotnost980 g

29 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: