Cyklo a sluneční brýle

Slevy

Naše prodejna a servis

Naše prodejna a servis

PUNKBIKE STORE - CYKLOSERVISBRNO.CZ

Informace

Výrobci

Brýle MAX1 Strada černé

0000006667

Nové

Sportovní brýle MAX1 Strada s odolným polykarbonátovým rámečkem z ultra lehkého materiálu TR90 s gumovým nosníkem a sklem REVO Green

Více informací

1 Položka

Skladem

590 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Sportovní brýle MAX1 Strada odpovídají moderním trendům a skvěle se hodí pro každou příležitost. Díky širokému jednodílnému sklu dobře chrání oči a umožňují ničím nerušený výhled v celém zorném poli.

Sklo s úpravou REVO Green chrání oči před slunečním zářením, vytváří optimální stínění a zajištuje výbornou viditelnost při slunných vyjížďkách. Odolné polykarbonátové sklo se speciální čirou úpravou "Anti Scratch" navíc vytváří hladký povrch, který lépe odolává mechanickému poškrábání a zároveň nijak neovlivňuje vidění.

Standartem u všech skel brýlí MAX1 je ochraná vrstva UV 400, která chrání oči před pronikáním škodlivého UVA i UVB záření, které může způsobovat vážné zdravotní obtíže.

Rámeček brýlí je vyroben z velmi lehkého, pružného a odolného materiálu Grilamid TR 90, který svými vlastnostmi předčí klasický polykarbonát a zásadním způsobem ovlivňuje komfort, bezpečnost a odolnost celých brýlí.

Ergonomický tvar společně s pogumovanými konci nožiček napomáhá jistému usazení brýlí na obličeji a zabraňuje sklouzávání brýlí. Tvar rámečku také zajišťuje optimální proudění vzduchu, což společně s funkcí skla "Fog Free" napomáhá předcházet mlžení skla a má tak významní přínos v celkově příjemném pocitu z brýlí na obličeji.

• Sklo s úpravou REVO Green kat. 3 a ochranou UV 400
• Polykarbonátové sklo s úpravou "Anti Fog" a "Anti Scratch"
• Velmi lehký a odolný rámeček z materiálu Grilamid TR 90
• Pogumované konce nožiček
• Textilní sáček na brýle

25 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: